Indhent tilbud
Indhent tilbud

Velkommen til Eg's gulvafhøvling

Hvis du ønsker en opfriskning af dine trægulve, så er du kommet til det rette sted. Hos Eg’s Gulvafhøvling udfører vi alle former for gulv renovering og behandlinger. Vi er en lille virksomhed med 3 ansatte, der fokuserer på kvalitet, tillid og god service. For os er det vigtigt, at vores kunder er tilfredse og at vi har et godt samarbejde med dem.

Gulvafhøvling med mere

Vi har stor erfaring indenfor Gulvafhøvling Gulvservice og Gulvafslibning, og vi kører i Odense, Svendborg, Assens og resten af Fyn. Står du over for fraflytning eller tilflytning, så ring til os for at få en evaluering af dine gulve og uforpligtende tilbud på Gulvafhøvling eller Gulvafslibning. 

Hvornår skal man have afhøvlet sit gulv?

Gulvafhøvling er en mere omfattende proces end en gulvafslibning og indebærer fjernelse af flere millimeter af gulvets overflade for at skabe en helt ny overflade. Men hvornår er det nødvendigt at få en gulvafhøvling? En af de primære grunde til at vælge en gulvafhøvling er, hvis der er fernis på gulvet, som er en meget gammel behandling af gulve fra 1940’erne og 1950’erne. Får man lavet en gulvafhøvling af et gulv med fernis, kan man komme helt ned til det lyse trægulv, som i dag er mere moderne og giver mere lys til hjemmet.

Har gulvet dybe ridser, buler eller andre alvorlige skader, der ikke kan løses ved blot at afslibe det. Gulvafhøvling er mere aggressiv og kan fjerne flere lag af træ, hvilket gør det muligt at reparere og genskabe et mere beskadiget gulv. Derudover kan gulvafhøvling være påkrævet, hvis gulvet er meget ujævnt eller har niveauforskelle mellem forskellige områder. Det kan være et resultat af fejl i installationen eller naturlig bevægelse af træet over tid.

Gulvafhøvling kan jævne gulvet ud og skabe en ensartet overflade.
Afhøvling fjerner det øverste lag af træet, inklusive misfarvninger og pletter, hvilket giver mulighed for en frisk og ren overflade. Det er vigtigt at bemærke, at gulvafhøvling er en mere aggressiv og omkostningstung proces end afslibning. Det anbefales normalt kun, når gulvet har alvorlige problemer, der ikke kan løses på andre måder.

Hos Eg’s Gulvafhøvling er vi en professionel gulvafhøvlingsvirksomhed på Fyn, og vi kan hjælpe dig med at inspicere gulvet og give råd om den bedste fremgangsmåde.

Din gulvekspert ved Odense på Fyn

Med mere end 20 års erfaring inden for gulvrenovering og behandling, kan vi udføre:

  • Afhøvling af gulve
  • Afslibning af gulve og trapper
  • Efterbehandlinger af gulve, lak, olie, lud og sæbehandlinger
  • Renovering af slidte og medtagne gulve

Uanset om du står overfor et lille eller stort projekt, er vi klar til at hjælpe dig. Vi henvender os både til private og erhvervsdrivende.

Kontakt os for gode råd og vejledning

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål omkring gulvhøvling, gulvslibning eller gulvbehandlinger. Ønsker du et uforpligtende tilbud, stræber vi altid efter at besøge dig, for at vurdere projektets omfang.

Vi har hovedsæde i Odense, men vi tager ud på hele Fyn og i trekantsområdet.

Kontakt os på tlf. 40 79 04 64.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.